Hopp til innholdet

Slik kan «Massive Action» hjelpe deg å nå dine mål!

Ved flere anledninger opplever jeg at det engelske språket har ord og begreper som beskriver svært gode konsepter! Et av disse heter «Taking massive action» og det er dette begrepet vi skal se nærmere på i denne artikkelen.

Hva betyr «Taking Massive Action»?

Det å ta «Massive Action» betyr at du handler konsekvent til du faktisk når målet ditt. Det betyr at det ikke er noe alternativ å gi seg før du faktisk har oppnådd målsetningen. Ønsker du å skape en velykket bedrift eller få en sunnere livsstil så gjør du det som trengs for at det skal skje.

Frigjørende konsept

Som SEO-spesialist hjelper jeg en rekke forskjellige bedrifter med å oppnå organisk synlighet i søkemotorer som Google, Bing osv. Det er veldig mange faktorer som er utenfor min kontroll når det kommer til om at en bedrift lykkes eller ikke. Men det er en ting jeg har full kontroll over, det er hvor mange forbedringer jeg kan få implementert på siden. Og det er her «massive action» konsepter kommer inn. Det hjelper meg til å gjøre den behøvde mengden av arbeid for at vi faktisk skal lykkes.

Oppsummering

Jeg tar meg friheten til å låne ordene fra selveste Dag Otto Lauritzen da jeg synes han oppsummerer konseptet «taking massive action» veldig godt!

«Nothing is impossible, it just takes a bit longer».

Hva synes du om denne artikkelen?

  • Rating